Betaalmogelijkheden

Op welke manieren kunt u bij Crystal Child betalen? 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. 
Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. 
Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. 
U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
Kijk voor meer info even op de website van Ideal


Indien u een PayPal account heeft, kunt u bij ons ook betalen via PayPal. Betalen met PayPal is snel, eenvoudig en veilig.
Met PayPal kunt u overal ter wereld betalen, zelfs zonder dat u daarvoor een pas of code nodig heeft. Het enige dat u nodig heeft zijn u inloggegevens van PayPal. 
Uw order word direct in behandeling genomen nadat de betaling is afgerond. Wij zien uw betaling immers als definitieve bevestiging. 
Voor meer informatie over PayPal, zie www.paypal.com


Steeds meer mensen kopen producten via internet. Van boeken en cd’s tot vakanties, het kan ook allemaal met uw Visa kaart. 
Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel. En u bent in goed gezelschap: het merendeel van alle online aankopen wordt gedaan met een Visa kaart! 
Als u gaat betalen typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in. 
Soms moet u daarna ook nog de laatste drie cijfers intypen die op de achterkant van uw creditcard staan. Het bedrag wordt opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht. 
U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening afgeboekt wordt. Uiteraard gelden alle verzekeringen die u met uw kaart heeft, ook voor uw aankopen via internet.
Klik op de volgende link voor meer informatie over Visa


Betalen met uw MasterCard creditcard op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel.
Met meer dan 28 miljoen acceptatiepunten is geen enkele creditcard meer geaccepteerd dan MasterCard. Met een MasterCard heeft u altijd en overal geld op zak, ook online. 
Bovendien kunt u op vrijwel elke Nederlandse als internationale website betalen met uw MasterCard creditcard.
Klik op de volgende link voor meer informatie over MasterCard Snel, gemakkelijk en veilig. Online betalen werkt als volgt: u vult het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de betaalpagina van de site. 
Bij vrijwel alle Nederlandse sites en steeds meer buitenlandse sites wordt u vervolgens gevraagd om uw MasterCard® SecureCode™.
Hierdoor wordt betalen op internet net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel betalen met uw MasterCard creditcard.


Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Mister Cash is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL en is tevens een gegarandeerde online betaling voor de webwinkelier. 
Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Mister Cash.
Kijk hier voor meer informatie over Mister Cash

 
Als u er voor kiest om het bedrag van de bestelling over te schrijven op onze rekening, vindt u op de bevestigingsmail alle bankgegevens van Crystal Child.

Crystal Child heeft de KNAB bank als bankrelatie.

Iban: NL46 KNAB 0257 4927 55
Bic: KNABNL2H

© 2018 - 2024 Crystal-Child | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel