Over ons

Over Crystal Child
Crystal Child is er voor iedereen die net als ik een grote passie heeft voor edelstenen en de werking hiervan. Edelstenen kunnen namelijk lichamelijk, mentaal en energetisch ondersteunen op verschillende vlakken bij zowel volwassenen als bij kinderen.

Mijn naam is Chantal en ik ben een hsp moeder van vier dochters die ook allemaal zeer gevoelig zijn. Toen ik besefte hoe edelstenen in het dagelijks leven kinderen met hooggevoeligheid goed kunnen ondersteunen, was dit een erg fijne ontdekking die ik ook graag met jou wil delen.

Diverse edelstenen shoppen
Op de website van Crystal Child kun je terecht voor een ruim aanbod aan mooie edelstenen en kristallen vanuit de hele wereld, ieder met zijn eigen bijzondere krachten. Maar ook voor meer informatie over hooggevoelige en nieuwetijds kinderen, een duidelijke uitleg over de werking van de edelstenen en wanneer je ze toe kunt passen kun je allemaal op de website ontdekken. Naast de losse edelstenen bevat het assortiment ook handige sets die uit meerdere edelsteen soorten bestaan, sieraden en leuke cadeautjes.

Zoek je een bepaalde steen, maar hebben we deze (nog) niet in ons assortiment? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan via e-mail met info@crystalchild.nl.

Wil je meer achtergrondinformatie over edelstenen en kristallen?  Neem dan eens een kijkje bij onze blog. Regelmatig zal deze ge-update worden met allerlei zaken rondom Crystal Child. Wil je op de hoogte gehouden worden omtrent nieuwe items van Crystal Child? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

© 2018 - 2024 Crystal-Child | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel