Tachyon plus Source

Vorige Artikel 2 van 9 Volgende
€ 35,00 (inclusief btw)

Tachyon energie zorgt altijd voor harmonie, balans en eenheid. Het versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam op de meest holistische manier mogelijk.

 

Het meest voorkomende gebruik van Tachyon energie is het maken van ‘antennes’. Een antenne kan gemaakt worden van ieder willekeurig voorwerp, van stenen tot sieraden, van een vel papier tot een muur in je huis. Met het maken van een Tachyon antenne creëer je een tastbare bron van levensenergie waar je maar wilt. Je kunt antennes maken voor jezelf of voor anderen.

 

Tachyon is vrije energie ofwel vacuümenergie. Tachyon energie is een kosmische energie die je kunt channelen met je intentie. Tachyon is echter geen losstaande healingtechniek, maar zal de energie bij alle vormen van healing en energiewerk aanzienlijk versterken.

 

Tachyon energie komt voort uit het nulpunt veld in het energetisch continuüm, ook wel bekend als de Bron van Universele Levensenergie, of Akasha. Het komt erop neer dat Tachyon de puurste vorm van energie is, die nog geen bepaalde frequentie heeft. Het heeft de potentie om iedere mogelijke frequentie aan te nemen, afhankelijk van de intentie waarmee jij het gebruikt.

 

Met de Tachyon afstandsinwijding krijgt jij toegang tot de Tachyon energie. Je leert hoe deze kunt inzetten en hoe je antennes kunt maken en gebruiken. Na het ontvangen van de Tachyon inwijding mag je deze zelf weer doorgeven.

 

De Tachyon inwijding is geschikt voor iedereen. Je hoeft geen ervaring te hebben met andere vormen van energiewerk, al is een combinatie van beide natuurlijk perfect. De Tachyon inwijding bestaat uit twee delen: Tachyon en Tachyon Source, welke zorgt voor een nog krachtiger energie, en antennes die permanente energie verspreiden, ook wanneer je de antenne ergens weghaalt.

 

Het complete pakket van Tachyon plus souce is 35 euro incl handleiding en certificaat

© 2018 - 2023 Crystal-Child | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel