Atlantis complete

Artikel 4 van 8
€ 65,00 (inclusief btw)

 

een prachtig compleet pakket van verschillende atlantische inwijdingen. normaal gesproken zijn deze 3 inwijdingen 90 euro 

nu in een pakket voor 65 ! natuurlijk is het ook mogelijk om de inwijdingen los aan te vragen. dat is geen probleem stuur een berichtje via whatsapp 0643936495 of via channaida@hotmail.com   via het contact formulier of email info@crystalchild.nl kan het iets langer duren voordat je antwoord krijgt.

 

Atlantische Licht Tempel Energie.In Atlantis waren er veel licht tempels. Ieder van hen had een bepaald energie niveau om de mensen te helpen de volgende stap voor zichzelf te zetten. Hen stap voor stap te leren om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. De Atlantische Licht Tempel Energie helpt je (met groene helende energie) jezelf verder te ontwikkelen en om oude blokkades voorzichtig te verwijderen..Het systeem laat de oude Atlantische energieën, die uit de Atlantische Oceaan kwamen, herleven.

 Veel mensen lijden vandaag de dag vooral aan stress. Of het nu op school, beroep of thuis is, overal ligt stress op de loer !.Wanneer je je gestrest, bedrukt of depressief voelt, kun je vaak door de bomen het bos niet meer zien. Vul jezelf dan met de Atlantische Licht Tempel energie.Ook bij pijn helpt deze energie, om je weer op jezelf te kunnen bezinnen.Bewerk ook de vrijgekomen blokkades met deze energie, wentel of omhul je er eenvoudig weg mee.

 

 Atlantische Licht Tempel Energie kun je op ontelbaar veel manieren gebruiken. Volg gewoon je gevoel. Je kunt altijd, zonder beperking, gebruik maken van deze energie.

 Voor de inwijding betaal je 30 euro.  Je ontvangt  een nederlandse handleiding en het certificaat  per mail

 

#initiaties #Engelenbolvanlicht #afstemmingen

#afstandsinwijdingen #energiewerk

Atlantische Kristal Engelen
Je kan zeggen, dat de Kristallen het hart en de ziel van Atlantis waren.
Er was een enorme Kristal, die ongelooflijk veel energie uitstraalde.
Hij combineerde de volledige kennis en wijsheid van de geschiedenis, van de mensheid.Zijn licht kolom was zo enorm dat het een zogenaamde ladder was van de aarde naar de hemel.Toen Atlantis verzonk in de Atlantisch Oceaan, verloren we ook de kennis over de energieën van de Kristallen.Echter, de invloed van de vernietiging van dit Kristal heeft ook op dit moment wel is waar onbewust, nog steeds een gevoel van het Atlantisch karma dat nog steeds in onze ziel bewaard wordt.Dit kan alleen veranderd worden door de tijd, om onze ziel instaat te stellen om de Goddelijke Bron, die bestaat uit pure Liefde en Licht te herinneren.
Met de steun van “Kyra”, en de energie van de Atlantische Kristallen, zijn we in staat om onze spirituele terug keer op te starten.Door deze hereniging herleeft het Atlantische Bewustzijn.Door middel van deze geleide meditatie, zal het gemakkelijker voor je zijn om in contact te komen met je Atlantische kern van bewustzijn.De vergetelheid die in ons geheugen is ontstaan over Atlantis, kunnen we beetje bij beetje terug halen door te zeggen:Het is tijd om de verantwoordelijkheid voor het gene dat gebeurd is los te laten.Er waren geen fouten, alles was onderdeel van een groot plan.De Atlantische Engelen willen ons steunen, bij het vinden van onze weg, terug naar eenheid.Vanaf het begin van het Nieuwe Tijdperk, de hemelvaart van de aarde naar de hogere dimensie, zijn er meer en meer lichtwerkers die contact kunnen krijgen met het Licht en de zuivere Kristallen energieën.Velen voelen diep van binnen het verlangen naar God, het Licht, het echte thuis komen.De Engelen van Atlantis, willen Licht en Liefde en een glimlach brengen in je hart.Ze willen je tranen drogen, en samen met je lachen, ze zullen je troosten en je licht weer laten schijnen.De Kristal Engelen van Atlantis, de bewaarders van deze Kristallen, willen ons helpen om weer in contact te komen met deze energieën, om weer leven in onze “Goddelijke Zelf” te krijgen in al haar schoonheid.

Vol van Liefde brengen ze de energie

 

De Dolfijnen van Atlantis

zijn gekomen om dit prachtige helende energie-systeem met ons te delen.Er is weinig bekend over de dolfijnen van Atlantis, behalve dat zeeen essentieel onderdeel van Atlantis waren, konden genezen en konden communiceren met het volk van Atlantis.
Hun energie zal je ook helpen met je spirituele groei.

U leert:

- Atlantean Dolphin Auric (hands-on en ver-genezing),
- Atlantean kristal netten,
- Dolphin genezing met licht,
- Atlantean Dolphin bad,
- Atlantean dolfijn wijsheid en liefde meditatie,
- Aarde genezing met de Atlantean Dolfijnen,
- Het creëren van etherische larimar voor gebruik in de genezing,
- De larimar genezende energie bal,
- Atlantean dolfijn healing adem,
- Atlantean dolfijn geleide meditatie.

 

 

© 2018 - 2024 Crystal-Child | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel