Shamballa multi dimensional healing

Artikel 6 van 7

In dit blog vertel ik jullie wat Shamballa multi dimensionsal healing is. Deze energie kwam op mijn pad en heeft voor mij mooie dingen in een korte tijd in mijn leven gebracht. Er kwamen inzichten en er gingen deuren open. Het enthousiasme is zo groot dat ik voel dat ik graag Shamballa onder veel mensen wilt verspreiden omdat het zo mooi is voor je jezelf voor anderen en de wereld. Ik heb zelf de stap gezet door Shamballa mdh om een praktijk te openen voor edelstenen therapie en Shamballa behandelingen. Eigenlijk heeft het mij de laatste stap laten zetten in mijn spirituele ontwikkeling. Ik ben er heel dankbaar voor.

De centrale kern van Shamballa MDH is Liefde en vrijheid. Shamballa is geen methode of techniek, maar een manier om genezing, heel-worden en vrijheid voor je zelf en anderen mogelijk te maken. De Shamballa energie is pure liefde waardoor je angsten verdwijnen en je je eigen unieke kracht ontdekt en erkent.

Door Shamballa aan te leren komt er meer liefde energie op aarde. Het helpt mee met de wereldvrede en voorspoed.  We dragen allemaal deze liefde en licht in ons als we ons daar van bewust worden kunnen we met zijn allen de wereld helen. 

Wat kan Shamballa MDH voor jou betekenen ?

We zitten op dit moment in een overgang naar het aquarius tijdperk Daarin mogen we onze goddelijke energie van onvoorwaardelijke liefde, gezondheid, vrede, harmonie, verlichting, transformatie, eenheid en nog meer in ons zelf ontwikkelen. Deze goddelijke kwaliteiten hebben een zeer positieve invloed op ons welbevinden.

  • Shamballa helpt je in je eigen kracht te gaan staan.
  • Shamballa helpt je om in jouw persoonlijke meesterschap te stappen en daarmee het leven te creëren waar jij diep in je hart naar verlangt. Het geeft je dus de vrijheid om te weten wie je bent en wat je wilt.
  • Shamballa geeft je het gevoel  van vrijheid en thuiskomen.
  • Shamballa helpt je je weg te vinden in je spirituele ontwikkeling.

Wat is persoonlijke meesterschap?

Persoonlijk meesterschap betekent in de eerste plaats dat je leert om een persoonlijke visie en een helder beeld van de huidige werkelijkheid voor ogen te houden. Met de term visie wordt bedoeld het beeld dat we hebben van onze eigen toekomst, onze dromen en ambitie!

Met welke energie word er gewerkt ?

De energie waarmee gewerkt wordt is helende levensenergie afkomstig van het alle aardse tot en met het hoogst Goddelijke. Shamballa Healing is net als Reiki een manier van energie doorgeven. Anders dan bij Reiki is deze energie krachtiger.

Hoe werkt Shamballa MDH

Shamballa werkt Multi Dimensionaal, wat een genezingsproces doet versnellen. Shamballa heeft een helend effect op alle lagen van een mens. Lichamelijke energetisch spiritueel mentaal en emotioneel.

Shamballa MDH is een krachtigere vorm van healing.De energetische behandeling is ontspannend voor lichaam en geest. Dit maakt het mogelijk gemaakt om de balans te herstellen van je fysieke en energetische lichamen.

Wat is het verschil tussen Reiki energie en Shamballa MDH ?

De Shamballa energie is vele malen sterker dan de Reiki energie. Je zou eigenlijk kunnen zeggen een Reiki 2.0. Je kunt Reiki vergelijken met een 5 Watt lamp en Shamballa met een 50 Watt lamp.

Wat betekend multidimensionaal ?

Op de aarde leven we in de 3e dimensie, sommigen gaan al naar een volgende dimensie. De energie van Liefde en Licht van de Shamballa verbindt je met de oerbron van alles, de aarde en bewuste energieën van buiten de aarde : De energie is dus multidimensionaal.

Wat kan ik ervaren tijdens een Shamballa behandeling ?

Een behandeling met Shamballa-energie voelt als een warme, verlichtende ervaring die rust, helende energie helderheid en plezier geeft. Door deze harmoniserende werking van een Shamballa behandeling wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd en zo ook geoptimaliseerd. Klachten op fysiek, emotioneel en energetisch niveau, zoals angsten of pijnklachten, kunnen sterk verminderen of soms zelfs oplossen.

Shamballa healing bij Crystalchild vanaf 1 September 2020

We drinken samen een kopje koffie of thee en bespreken de eventuele klachten die je graag verbeterd of anders wilt zien. Wanneer we alles duidelijk hebben ga je lekker comfortabel zitten en ga ik de behandeling starten.

Een behandeling kan al voldoende zijn in je kracht te staan en vol energie te zijn.  Meestal zijn er 1 tot 3 behandelingen voldoende om weer terug in balans te komen bij verschillende klachten.

Meestal voel je vanzelf weer aan wanneer dit nodig is voor jezelf.

Een Shamballa meeting duurt ongeveer 60 minuten 

Voor Shamballa MDH energie door te geven heb je geen speciale gaves nodig Ik ben maar een doorgeefluik voor Shamballa MDH energie ik werk samen met de Shamballa energie en mijn spirit team. De aanraking van Shamballa energie voelt als een thuiskomen.

Shamballa multi dimensional healing  is pure liefde vanuit de kosmos voor jou.

Tijdens een behandeling kan je van alles ervaren tintelingen warmte kou tot niets de shamballa energie doet toch zijn werk op de plekken waar dit nodig is in je lichaam. In tegenstelling tot Reiki hoef je bij shamballa MDH niet te gaan liggen op een tafel maar kan je de behandeling zittend ondergaan.

De behandelingen bied ik aan vanaf september op de dinsdag ochtend en evt avond. Wil je weten wanneer ik plek heb stuur me dan een whats app berichtje op 0643936495

Een Shamballa healing op afstand.

Dit is ook mogelijk we spreken een dag en tijdstip van te voren af. Op de afgesproken tijd en dag stuur ik je een berichtje wanneer ik ga beginnen en achteraf een berichtje wanneer ik klaar ben.

Je zorgt ervoor dat je niet gestoord word door telefoon of de deurbel en neemt een fijne positie in.je kan zitten of liggen dat maakt niet uit. Je voelt vanzelf wanneer de behandeling start en weer afgelopen is. Plan de rest van de dag niet te veel in. Een dag na de behandeling hebben we nog even contact. Ik hoor graag hoe je de behandeling hebt gevonden.

De tweede opties is een Shamballa behandeling die ik plaats in een Engelen lichtbol. De Shamballa behandeling staat klaar in deze engelen lichbol je kan deze behandeling dan ondergaan wanneer je deze wilt ontvangen. Je krijgt hiervoor van mij een handleiding via de mail. Het fijne is dat je de behandeling kan doen wanneer het jou uit komt. Een goed tijdstip is bijvoorbeeld voor het slapen gaan.

De prijs voor een afstandsbehandeling en een afstand behandeling in een engelenlichtbol is beide 22.50

Zou ik het ook kunnen leren ?

JA Iedereen kan Shamballa MDH leren toepassen in zijn of haar leven het helpt je om spiritueel emotioneel mentaal en fysiek in een balans te komen. Dat je deze energie kan doorgeven aan anderen is een leuke bijkomstigheid. Je hoeft geen healer of lichtwerker te willen worden om een Shamballa inwijding te ondergaan. Je hoeft het niet te geloven je moet het alleen willen proberen.

Welke inwijdingen zijn er voor Shamballa MDH ?

Het hoofddoel van een inwijding is een leerling in contact te brengen met hogere energieën die zijn of haar ontwikkeling verrijken.

  • Je kan met Shamballa ook huisdieren en kamerplanten helen
  • Je voedsel en water instralen
  • De werking van kristallen en  remedies verhogen

Een uitspraak van Shamballa kenners bron is verder niet terug te vinden maar ik vond het erg mooi beschreven:

We leven in een spannende tijd in de overgang van ons wezen van meer materie dan licht naar meer licht dan materie.  Shamballa is ons gegeven om deze overgang makkelijker te maken. Tot nu toe was verandering veel moeilijker  we zaten opgescheept met rituelen die ons niet dichter bij het licht brachten. Shamballa is eenvoudig. Het geeft ons de kracht om het licht in ons zichtbaar te maken en door het begrip wat hierdoor ontstaat dat we allemaal in hetzelfde proces zitten. Wat invloed heeft op anderen heeft invloed op ons en omgekeerd. Wanneer mensen dit daadwerkelijk gaan begrijpen zal de wereld beginnen te helen.

 

Shamballa MDH bestaat uit 4 inwijdingen/graden:

De 1ste graad bevat dat je jezelf en anderen kunt genezen op een directe manier door je handen op te leggen. Je legt gewoon je handen op de plek waar je voelt dat nodig is, en zelfs al heb je ze niet op de juiste plek, de energie zal stromen waar ze het hardste nodig is. Iedereen kan worden ingewijd en word daarmee capabel om zichzelf te genezen. Je hebt er geen speciale gaven of capaciteiten voor nodig om Shamballa MDH te praktiseren. Je hoeft er zelfs niet in te geloven, je hoeft er alleen voor open te staan.

De 2de graad Shamballa staat je toe om op afstand mentale genezingsenergie te sturen naar mensen, situaties en plaatsen. Er worden symbolen aangereikt die dit mogelijk maken. Je spreekt de symbolen uit, je denkt aan je doel en laat de Shamballa energie vloeien.

De 3de en 4de graad.

 De derde graad omvat meer symbolen dan de tweede graad en staat je toe om de inwijding in de 1ste graad te verzorgen. de vierde graad is de Mastergraad. Een Shamballa MDH master ontvangt een totaal van 352 symbolen wanneer hij/zij is ingewijd in deze graad. In deze graad ontvang je symbolen die genezing brengen op spiritueel niveau. In deze graad ben je ook gemachtigd om inwijdingen te verzorgen voor alle vier de graden in Shamballa MDH.

Oorsprong Shamballa

Volgens de mythe ligt de oorsprong van Shamballa in Atlantis en leek de kennis en energie duizenden jaren geleden zo goed als verloren gegaan. De kennis is echter bewaard gebleven en is langs bijzondere weg weer aan ons teruggegeven. het wordt ook wel de energie van de Nieuwe Tijd genoemd, de energie van het ‘Watermantijdperk’ waar we inmiddels in beland zijn. Deze benaming vind ik persoonlijk echt geweldig het voelde ook zo toen ik ermee in aanraking kwam. Alsof ik hier al heel lang op had gewacht. In mijn opleiding tot energetisch kindercoach kwam ik voor het eerst in aanraking met energetische behandelingen. Shamballa MDH  is op iedereen toepasbaar op een mooie snelle en krachtige manier.

De energie is op een speciale manier terug op aarde gekomen

Shamballa MDH heeft zich in 1996 geopenbaard aan John Armitage, een van de vijf Melchizedeks op aarde beter bekend onder de naam Hari Das. Armitage channelde een boodschap van de opgestegen meester St. Germain.. Hierna volgt de channeling die doorgegeven is aan John Armitage  voor de liefhebbers die daar geïnteresseerd in zijn:

Welkom in de wereld van Shambhala
Channeling van Master Germain

Shambhala is een geschenk van God en mezelf, Master Germain. Shambhala betekent
onvoorwaardelijke Liefde. Shambhala is niet alleen een manier van genezen, het is een manier om je eigen spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en te optimaliseren.
Shambhala is de transformatie en ontwikkeling, omdat er meer informatie en symbolen aan de Reiki
Methode zoals we die kennen is doorgegeven aan de wereld via Dr. Usui.
Daarom noem ik deze getransformeerde methode; de Shambhala Multi Dimensional Healing, kortweg Shambhala genoemd.
Als je eenmaal bent ingewijd in Shambhala, ben je ingewijd voor eeuwig. Jullie allen zijn in vorige
levens ingewijd in Shambhala of Reiki en nu is de tijd aangebroken om je dit te herinneren.
Door het gebruik van Shambhala bij jezelf en bij anderen zul je een staat van verlichting bereiken.

De oorsprong van Shambhala ligt in het verzonken rijk van Atlantis en is zo goed als verloren gegaan, duizenden jaren geleden. Nu ben ik bezig deze verloren gewaande kennis opnieuw aan de mensheid aan te bieden zodat men deel kan uitmaken van het transformatieproces waar onze moeder Aarde nu doorheen gaat.

De Aarde is aan het veranderen en zij heeft het besluit genomen om weer volledig te zijn. Zij zal dat
vroeg of laat zijn, met of zonder jouw aandeel. Je kunt je aandeel opeisen en haar helpen met de
transformatie en het transformatieproces van haar inwoners. Immers ieder klein beetje helpt en alle
kleine beetjes maken een geheel.

Maak gebruik van dit geschenk. Help jezelf, anderen en onze prachtige moeder Aarde om weer
volledig te zijn.

Het is niet nodig om traumatische ervaringen te doorstaan op jullie planeet als je de weg van het Licht volgt en dat pad  bewandelt. Het volgen van het Licht en het wandelen in het Licht geeft je onbeperkte vrijheid. Je zult vrij van angst zijn, vrij van ziekte, en de dood als zijnde de dood zul je overstijgen. Als je ervoor kiest onsterfelijk te zijn zul je dat ook zijn. Je lichaam zal transformeren in het Licht, dit is je geboorterecht, neem het aan en wordt volledig.
Ik ben altijd tot je beschikking,

Ik ben de opgestegen Master Germain
16 maart 1996

Hoe word Shamballa nu precies geschreven ?

Shamballa  of Shambhalla  etc dit maakt verder niet veel uit. Wel heb ik al verschillende vormen voorbij zien komen. De energie hoe deze ook geschreven is blijft hetzelfde en is afkomstig van St Germain.

Wie is master Germain

Lichtmeester Saint Germain was een zeer kleurrijk figuur in zijn tijd als graaf van Saint Germain. Hij was een getalenteerd schrijver, schilder, musicus en uitvinder. Met een onuitputtelijke kennis over allerlei onderwerpen. En werkte onopvallend aan de spirituele vooruitgang van de mensheid. Deze opgestegen meester dook op in verschillende landen, onder verschillende namen, gedurende meerdere eeuwen. Hij genas mensen met zelfgemaakte medicijnen, kruidenmengsels en zijn levenselixer. Hielp minderbedeelde mensen met geld en goede raad. En hij bezat een aura van jeugdigheid, kundigheid en welstand.

Lichtmeester Saint Germain is niet alleen de heerser van de Nieuwe Tijd en de houder van de Violette Straal. Hij helpt je ook om alles wat je niet meer dient te transformeren naar je Hoogste Goed. Zijn energie past uitstekend bij mensen die van vrijheid en avontuur houden. Die weer magie in hun leven willen en open staan voor bijzondere ervaringen. Ook heel fijn voor alle Lichtwerkers en Liefdeswerkers, de mensen die de Nieuwe Tijd niet alleen voor zichzelf, maar ook voor deze wereld mogelijk willen maken. Saint Germain is een van de bijzonderste lichtmeesters en een plezier om mee te mogen samenwerken.

Eigenlijk valt er zoveel meer te vertellen voor nu is dit al veel informatie heb je vragen opmerkingen of wil je graag eenbehandeling ervaren ? stuur me een whatsapp bericht op 0643936495 ofvia de email op info@crystalchild.nl

 

 

 

 

 

 

 

© 2018 - 2024 Crystal-Child | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel