De Gouden Straal van Shamballa

Vorige Artikel 6 van 9 Volgende
€ 75,00 (inclusief btw)

Als Shamballa MDH master ben ik ingewijd door Mandy Hoek! Deze inwijding is door haar gechanneld 💫
Zeer krachtig en mooi. Waarom deze alleen voor Shamballa masters is omdat reiki 3d energie is, shamballa 5d en de Gouden Straal 5d nog hoger. De kloof tussen reiki en de Gouden Straal is dus te groot
💫
Nieuwe aanvullende cursus voor de Shamballa MDH masters.
De Gouden Straal van Shamballa.
Dit nieuwe en zeer krachtige energiesysteem is geen onderdeel van de Shamballa MDH maar een mooie aanvulling hierop. 
De reden dat dit energiesysteem nu aan ons gegeven wordt is omdat wij mensen maar ook Moeder Aarde en alles wat erop leeft extra hulp kan gebruiken. Er mag nu een hogere frequentie van energie naar de Aarde en de mensen komen. Met andere woorden de Gouden Tijd van Atlantis mag weer terug komen naar de Aarde door de Gouden Straal van Shamballa. Germain laat weten dat het nu tijd is om volledig te helen, oude trauma's achter je te laten en jouw medemens en Moeder Aarde te mogen helen. 
*
De Gouden Straal van Shamballa is van een nog hogere frequentie uit de 5de dimensie dan Shamballa MDH. De healing die je geeft worden omgeven met zoveel Gouden Licht dat je al snel resultaat zult ervaren. De Gouden Straal van Shamballa is voor vele doeleinden te gebruiken. Van heling van het fysieke lichaam tot het zuiveren van water, van het versterken van jouw gaven en helende vermogens, tot verbinding mogen maken en healing ontvangen van Hogere Wezens van Licht uit andere dimensies. Wil jij deze inwijding ontvangen en zo helpen om het Gouden Licht terug te brengen? 
*
Deze inwijding kost 75 euro en is zowel persoonlijk als op afstand te ontvangen.

© 2018 - 2023 Crystal-Child | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel