Split rozenkwarts 100 gram

Artikel 1 van 47 Volgende
€ 4,50 (inclusief btw)

Roze kwarts maakt je vrolijk. De wereld ziet er liefdevoller uit met een steen van rozekwarts in je broekzak. Met roze kwarts zul je meer openstaan voor contact en kunnen er gemakkelijker vriendschappen ontstaan.

 

Rozekwarts is de steen van liefde. Roze kwarts helpt jezelf te accepteren zoals je bent zodat je anderen kan accepteren zoals ze zijn. Deze steen laat je meer van jezelf houden.

 

Het is een steen die zeer goed in ruimtes een prettige rustige energie geeft. Op de slaapkamer bij kinderen en baby's werkt dit heel goed. Ze zullen zich getroost en geliefd voelen. Leg een groot stuk onder het ledikantje of op een plankje in de kinderkamer.

 

Rozekwarts troost en werkt kalmerend bijv. na traumatische gebeurtenissen. Rozekwarts leert je op je hart te vertrouwen en helpt je veranderingen gemakkelijker te accepteren.

 

Rozekwarts is de steen van liefde en vriendschap en word veel gebruikt in sieraden en voorwerpen. De mooie roze kleur spreekt iedereen aan van groot tot klein. Crystal Child heeft verschillende soorten rozekwarts artikelen van knuffelsteen tot beeldje. 

© 2018 - 2022 Crystal-Child | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel