-37%

Zwarte amethist sculptuur 1716 gram

Artikel 1 van 16 Volgende
€ 135,00 € 85,00
Het artikel is uitverkocht.

Hoogte 18 cm

Breedte 10

gewicht 1716 gram

Zwarte Amethist komt voor vanwege de hoge niveaus van hematiet en ijzer die van nature in de steen voorkomen. Zwarte Amethist is een prachtige steen die een beschermend schild kan vormen rond het fysieke lichaam en zelfs de aura. Net als gewone Amethist is het ook geweldig om te kalmeren en een goede nachtrust te hebben.

 Deze kleur Amethist kan ook worden gebruikt om migrainehoofdpijn te verlichten door blokkades in het chakrasysteem op te ruimen, zodat energie die vanuit het derde oog en de kruin binnenkomt niet vast komt te zitten. 

#Black Amethyst stimuleert intuïtie, paranormale gaven en verbinding met de goddelijke bron. Het helpt ook om stress te verlichten door een vredige mentaliteit aan te moedigen. Op zijn beurt is het ook nuttig om de focus en opmerkzaamheid te behouden. Amethist is een opmerkelijke steen van spiritualiteit en tevredenheid, bekend om zijn metafysische vermogens om de geest tot rust te brengen en een verbeterde meditatieve staat te inspireren. Zijn inherente hoge frequentie zuivert de aura van elke negatieve energie of gehechtheid, en creëert een beschermend schild van Licht rond het lichaam, waardoor iemand helder en gecentreerd kan blijven terwijl hij zich opent voor spirituele leiding. Amethist stimuleert de chakra's van het derde oog, de kruin en de etherische chakra's, waardoor de cognitieve waarneming wordt verbeterd en de ontwikkeling van intuïtieve en paranormale vermogens wordt versneld. Het initieert wijsheid en meer begrip, en is een steen van troost voor degenen die rouwen om het verlies van een geliefde. Amethist wordt beschouwd als een van de Master Healing Stones.
#crystalchild.nl #edelstenen #Kristallen

© 2018 - 2022 Crystal-Child | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel