Engelen bol van licht

Vorige Artikel 4 van 5 Volgende
€ 25,00

Het creëren van een Engelen bol van Licht is een proces dat je toestaat om een bol te creëren die helende energie, Liefde, Licht en Bescherming, bevat.

Door de afstemming op deze energie kun je de bol van engelenliefde en licht verzenden naar een ontvanger. De bol van energie blijft totdat de ontvanger de bol oproept om te ontvangen.

Er is geen tijdsdruk, geen haast om klaar te zijn om de energie op een bepaalde tijd te ontvangen om geheeld of afgestemd te worden. Zodra een Engelen bol van Licht is gemaakt behoudt het de intentie.

De Bol van Engelen Liefde en Licht kan worden verzonden naar de ontvanger en de energie is in deze Bol en zal daar ook verblijven.

Op deze manier kun je inwijdingen in “tijd” zetten, maar ook healings kun je ermee in tijd zetten.
Als je deze Bol hebt gemaakt, blijft het in de sferen bestaan totdat de ontvanger deze wilt ontvangen en aangeeft deze te willen ontvangen.Hierdoor kan de tijd genomen worden om zich mentaal en geestelijk voor te bereiden om de intentie te ontvangen.

Je hoeft je maar één keer voor te bereiden om afgestemd te worden op de Engelen bol van Licht.
Zodra je de afstemming ontvangen hebt blijft deze bol in je Hart Chakra.
Wanneer je gebruik wilt maken van deze licht bol, volstaat het om je hartchakra aan te raken en de bol zal ontstaan en reageren op je intentie.

Ben je een healer en geeft je inwijdingen door en/of healings dan kan je veel aan deze inwijding hebben.
Wanneer je geen healings en/of inwijdingen geeft ,dan heb je niets aan deze inwijding.

 

© 2018 - 2021 Crystal-Child | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel