Training Pearl kids

Artikel 1 van 22 Volgende

Training Pearl kids

Is uw KIND gevoelig en is het voor HEM of HAAR soms lastig om zich staande te houden op SCHOOL en/of THUIS? Dan is deze CURSUS iets voor uw kind!In 6 trainingen leert uw kind op speelse wijze verschil maken tussen eigen emoties en dat van de ander. Hij of zij leert hoe hij zich kan beschermen tegen de hoeveelheid prikkels. Kinderyoga, edelstenen en mandala tekeningen zijn hierbij hulpmiddelen. De trainingen vinden afwisselend binnen en buiten plaats. Het aanbod wordt afgestemd op de behoeftes van uw kind. Bij de training inbegrepen zit een contactmoment met ouders, zodat jullie meegenomen kunnen worden in wat jullie kind geleerd heeft. 

Het team van Pearl kids bestaat uit 4 personen. 
Leeftijd: 6-12 jaar (basisschool groep 3-8)
Duur 6x woensdagmiddag van 14-15 uur
De kosten bedrage € 90,- per kind, inclusief een individueel gesprek voor ouder(s)/verzorger(s).
Locatie: Afwisselend Praktijk The Soul Inside te Middelburg / Landgoed Ter Hooge in Middelburg
WanneerVanwege de RIVM-maatregelen is deze training tijdelijk niet mogelijk. U kunt uw kind wel alvast inschrijven en zodra het RIVM alle maatregelen weer opheffen, zal de training worden ingepland.
6 woensdagmiddagen vanaf september 2020, of op aanvraag.


Wilt u uw kind inschrijven? stuur een mailtje naar: yvonne@thesoulinside.com

Voor meer informatie gaat u naar de website van Yvonne Bom http://www.thesoulinside.com/
Aantal inschrijvingen Minimaal 4 kinderen, maximaal 8 kinderen.

Team Pearl Kids

 • Kindercoach Anita Humblet

  Mijn naam is Anita Humblet. 30 jaar ben ik werkzaam geweest in het basisonderwijs. 

  Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bij kinderen in de basisschoolleeftijd steeds meer stress voorkomt en dat veel kinderen moeite hebben met het verwerken van de dagelijkse prikkels. Hierdoor ontstaan o.a. angsten, onrust en depressies. Ook in mijn groep herkende ik de signalen. 

  Dit heeft mij ertoe aangezet om de docentenopleiding Kinderyoga en de Kindercoach opleiding te gaan volgen, zodat ik de kinderen hierbij beter kan begeleiden.

 • Kindercoach Chantal Poppe

  Mijn naam is Chantal Brandsen- Poppe edelstenen therapeut/Crystal healer in spe. Ik ben energetisch kindercoach en eigenaresse van een edelstenen website. Ik leer kinderen graag hoe edelstenen en kristallen te gebruiken zijn in het dagelijks leven. Welke tools je kan inzetten icm met edelstenen & kristallen. Ik werk graag samen met kinderen dit doe ik op gevoel en intuïtief om samen op die manier tot mooie resultaten te komen. 

 • Coach Daphne den Dekker

  Als hooggevoelige vrouw met drie prachtige zeer gevoelige kinderen en een gevoelige man weet ik hoe uitdagend het kan zijn om fijn de dag door te komen. Met alles wat wij geleerd hebben om ons goed te voelen start ik in de lente mijn praktijk ‘Eigen Kracht’ waarin ik vrouwen ga helpen zoeken naar hun oorspronkelijke zelf en begeleid ze om daar (weer) naar te leven. In deze cursus ben ik er om de kinderen echt te zien en dit te bespreken met ouders. 

 • Coach Yvonne Bom

  Mijn naam is Yvonne en ik heb al sinds 2011 mijn eigen praktijk om mensen energetisch en spiritueel te coachen. Uit ervaring zie ik hoe geweldig snel kinderen leren, hoe gevoelig zij zijn en hoe, helaas, de wereld vaak nog niet voor hun gevoeligheid gemaakt is.  En ik vind het ontzettend fijn dat we nu een team vormen om deze jonge toekomst handvaten te kunnen geven, maar de kinderen ook de rust en kracht kunnen bieden. 

Wilt u uw kind inschrijven? stuur een mailtje naar: yvonne@thesoulinside.com

Voor meer informatie gaat u naar de website van Yvonne Bom http://www.thesoulinside.com/

© 2018 - 2021 Crystal-Child | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel